Vertrouwenspersoon

Mijn naam is  Esther en ik ben moeder van 2 zoons van 21 en 23. Ik werk als activiteiten begeleider met mensen met een verstandelijke beperking.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, zoals wandelen, zwemmen, drumbledance en natuurlijk ook badminton 🏸. Sinds 2017 speel ik badminton en ben ik lid van ShuttlePauwer waar ik ook vanaf november hulptrainer ben.

Naast hulptrainer ben ik ook vertrouwenspersoon van de vereniging. Uiteraard hopen wij als vereniging dat ik hierin niet nodig ben, maar wij vinden het wel belangrijk dat er een vertrouwenspersoon is.

Even in het heel kort waar de vertrouwenspersoon voor is:
Een vertrouwenspersoon luistert naar iemands verhaal en helpt diegene zoeken naar mogelijkheden om de situatie op te lossen.  Zo kan ik iemand helpen om een klacht in te dienen, als dit nodig is, maar gewoon even praten kan natuurlijk ook.

Een vertrouwenspersoon behandelt informatie altijd vertrouwelijk en doet niets zonder medeweten van de betrokkene. Je kunt de vertrouwenspersoon bereiken per e-mail: vertrouwenspersoon@shuttlepauwer.nl.